Avukat Adı-Soyadı: Av. Yasin TUTUK Telefon:E-posta: Adres: ÇUKUROVA/ADANABaro Sicil: 3261 Bu bilgiler Adana Barosu’nun aleni şekilde internet sitesi üzerinden sunduğu avukat levhasından aktarılmaktadır. Adana Barosu Türkiye Barolar Birliği’ne bağlıdır. Adana’da aktif olarak avukatlık yapan kişiler baro levhasına kayıtlı olarak çalışmak zorundadırlar.

Avukat Adı-Soyadı: Av. EZGİ ALTINTAŞ Telefon: 03224547426E-posta: Adres: ÇUKUROVA/ADANABaro Sicil: 3818 Bu bilgiler Adana Barosu’nun aleni şekilde internet sitesi üzerinden sunduğu avukat levhasından aktarılmaktadır. Adana Barosu Türkiye Barolar Birliği’ne bağlıdır. Adana’da aktif olarak avukatlık yapan kişiler baro levhasına kayıtlı olarak çalışmak zorundadırlar.

Avukat Adı-Soyadı: Av. BERİL EZGİ TANGÜNER Telefon: 05313501171   E-posta: btanguner@hotmail.comAdres: Baro Sicil: 4735 Bu bilgiler Adana Barosu’nun aleni şekilde internet sitesi üzerinden sunduğu avukat levhasından aktarılmaktadır. Adana Barosu Türkiye Barolar Birliği’ne bağlıdır. Adana’da aktif olarak avukatlık yapan kişiler baro levhasına kayıtlı olarak çalışmak zorundadırlar.

Avukat Adı-Soyadı: Av. Aslıhan YAVUZ Telefon: 05313501171   E-posta: Adres: ATATÜRK CAD. N:23 KEMAL ÖZÜLKÜ İŞM. K:8 SEYHAN/ADANABaro Sicil: 1822 Bu bilgiler Adana Barosu’nun aleni şekilde internet sitesi üzerinden sunduğu avukat levhasından aktarılmaktadır. Adana Barosu Türkiye Barolar Birliği’ne bağlıdır. Adana’da aktif olarak avukatlık yapan kişiler baro levhasına kayıtlı olarak çalışmak zorundadırlar.